Pravno obvestilo

Vse izdelke in blagovne znamke, ki so predstavljene na tem spletnem mestu, so registrirane blagovne znamke njihovih ustrezajočih podjetij. Informacije na tem spletnem mestu ne odražajo nujno stališča dobra-cena.si. Informacije so zgolj namenjene izobraževalnim namenom in ne predstavljajo strokovnih, medicinskih ali zdravstvenih nasvetov, niti diagnoze, in jih ne smete uporabljati kot takšne. Informacije na tem spletnem mestu niso bile pripravljene ali preverjene s strani medicinskega strokovnjaka in jih morate uporabljati na lastno odgovornost. Informacij na tem spletnem mestu ne smete v nobenem primeru obravnavati kot medicinski nasvet ali jih uporabljati za preprečevanje, diagnosticiranje ali zdravljenje kakršnih koli bolezni. Vedno upoštevajte navodila na etiketi vsakega izdelka, ki ga kupite. Pred uporabo katerega koli izdelka, ki ga vidite na tem spletnem mestu, se vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

Obvezno je prebrati in upoštevati navodila na etiketi vsakega izdelka, ki ga kupite. Pred uporabo katerega koli izdelka s tega spletnega mesta, se vedno posvetujte s svojim zdravnikom. Rezultati se lahko razlikujejo glede na učinkovitost posameznega izdelka.

Razkritje povezanih podjetij: V skladu z zveznim zakonom, Federalna trgovinska komisija zahteva razkritje kakršnih koli odnosov, ki zagotavljajo nadomestilo. dobra-cena.si sodeluje v različnih programih partnerskega marketinga, kar pomeni, da dobra-cena.si prejme provizije za nakupe, opravljene prek povezav na našem spletnem mestu. Včasih podjetja celo pošljejo brezplačne izdelke za pregled.

Spletno mesto “dobra-cena.si” ima povezave v ločenih člankih in komentarjih. Nekatere od teh povezav so partnerske povezave, kar pomeni, da lahko ob nakupu izdelka prek partnerske povezave prejmemo provizijo.

Kljub temu se vedno trudimo biti nepristranski in priporočati le izdelke, nasvete ali storitve, za katere verjamemo, da lahko koristijo našim bralcem.

V vsakem primeru se vedno trudimo, da izpolnjujemo našo izjavo o poslanstvu:

“Trudimo se zagotoviti natančne in koristne vsebine, ki posameznikom pomagajo najti zadovoljstvo v njihovem osebnem življenju in najti, raziskovati in izbrati pravi izdelek za njihove potrebe.”

Prejete provizije nam pomagajo vzdrževati in razvijati spletno mesto dobra-cena.si. Raven prejetih provizij ne vpliva na končno ceno kupljenih izdelkov.