Altea Cena, Kje kupiti? DM, Lekarna, Forum, Iskustva, Sestava

4.8/5 - (17 votes)
Uradna stranwww.Altea.si
Cena v Sloveniji🔥 39 EUR 78 EUR
Sestava in sestavine☘️ Bioaktivnih sestavin
Kako uporabiti👉Čaj uživajte dvakrat na dan
Kje kupiti✅ Uradna stran
Dostava⚡️ 2-3 dnevi
Mnenja🔝 98.8% pozitivno

KUPI ZDAJ

Altea – kaj je in kako deluje

Altea je čaj, ki pomaga posameznikom pri opuščanju alkohola. Trdi, da pomaga v boju proti zasvojenosti, hitro razstruplja telo in obnavlja splošno zdravje, vključno s poškodbami jeter. Altea je opisana kot prijeten okus, nežna za želodec in učinkovita. Besedilo nakazuje, da lahko Altea v nekaj tednih pomaga posameznikom premagati alkoholizem.Kaj je Altea

Prednosti in rezultati uporabe Altea-a

Povratne informacije uporabnikov v Sloveniji opisujejo široko paleto koristi, ki izhajajo iz uvedbe Altee, ki zajemajo:

 • Regenerira jetrne celice
 • Izboljša metabolizem
 • Normalizira hormonsko ravnovesje
 • Čisti kri

Altea – Sestava, kaj vsebuje?

V Altei boste odkrili natančno izbran izbor naravnih sestavin, ki so sinergijsko združene za doseganje največje moči. Da bi poenostavili vaš dostop do teh informacij, predstavljamo povzetek seznama sestavin:

 • Angelica archangelica , splošno znana kot angelika, vsebuje različne bioaktivne spojine, kot so eterična olja in kumarini. Te spojine so tradicionalno uporabljali zaradi svojih karminativnih in prebavnih lastnosti, ki lahko pomagajo ublažiti gastrointestinalno nelagodje, ki je pogosto povezano z zastrupitvijo, kot sta slabost in prebavne motnje.
 • Thymus vulgaris ali navadni timijan vsebuje timol in karvakrol, ki imata protimikrobne lastnosti. V primerih zastrupitve, kjer bi lahko bile vpletene bakterije, kot je zastrupitev s hrano, lahko timijan pomaga zavirati rast škodljivih bakterij v prebavnem traktu in pomaga pri okrevanju.
 • Cydonia oblonga ali kutina je bogata z antioksidanti, vitamini in prehranskimi vlakninami. Antioksidanti pomagajo nevtralizirati proste radikale, ki nastanejo med zastrupitvijo, in zmanjšujejo oksidativni stres. Poleg tega vsebnost vlaknin spodbuja gibanje črevesja, kar pomaga pri izločanju toksinov iz prebavnega sistema.
 • Šentjanževka vsebuje spojine, kot sta hipericin in hiperforin, ki delujeta protivnetno in antioksidativno. Te lastnosti lahko pomagajo ublažiti oksidativni stres in vnetje, povezano z zastrupitvijo, ter zmanjšajo simptome, kot sta glavobol in utrujenost.
 • Serpylli herba ali timijan, kot smo že omenili, vsebuje timol in karvakrol, ki imata protimikrobne lastnosti. To je lahko koristno v primerih bakterijske zastrupitve z zaviranjem rasti škodljivih bakterij v prebavilih.
 • Millefolli herba ali rman vsebuje flavonoide in alkaloide, ki lahko delujejo blago pomirjevalno in protivnetno. Rman lahko pomaga pomiriti živčni sistem in ublaži simptome zastrupitve, kot sta tesnoba in nelagodje v trebuhu.

Altea Način uporabe

Altea uporaba – doziranje in prospect

Uporaba Altee je enostavna in osredotočena na uporabnika, kar uporabnikom omogoča, da jo nemoteno vključijo v svoje dnevne rutine. Spodaj najdete obsežno vadnico o njegovi učinkoviti uporabi.

 • Čaj uživajte dvakrat na dan
 • Vzemite z obroki 60 DNI

Altea stranski učinki

Kljub temu, da je Altea sestavljena iz povsem naravnih sestavin, je pomembno vedeti, da lahko posamezniki z znanimi alergijami na določene sestavine potencialno doživijo alergijske reakcije. Na splošno Altea nima večjih zabeleženih stranskih učinkov. Vendar je priporočljivo, da se ga nekatere skupine izogibajo:

 • Otroci, mlajši od 18 let
 • Nosečnice in doječe matere
 • Posamezniki z znanimi alergijami na katero koli sestavino zdravila Altea

Na splošno ni večjih stranskih učinkov, vendar vedno preberite navodilo.

Altea cena

Altea cena – Kje kupiti?

Za najboljšo ceno za Alteo v Sloveniji obiščite uradno spletno stran. Cene za Alteo se na spletu lahko razlikujejo, zato izberite pametno. Nakup v lekarnah ali DM morda ni najboljša izbira; namesto tega zagotovite pristnost in najboljšo ceno z nakupom neposredno na uradni strani. Poiščite ekskluzivne popuste in promocije, ki niso na voljo drugje, brez potrebe po promocijskih kodah.

Altea v lekarni

Če ste v Sloveniji in iščete Alteo v domačih lekarnah, vam ne bo uspelo. Uradni proizvajalec se je odločil, da ga tam ne bo distribuiral, predvsem zaradi pomislekov, da bi lekarne zvišale cene s pribitki. Če želite zagotoviti hitro dostavo in pristne izdelke, razmislite o naročanju na uradni strani.

Altea cena v DM

Spraševati o ceni Altee v DM ali Amazonu je nesmiselno, saj je v teh trgovinah ni. Nakup iz neuradnih virov ni priporočljiv zaradi pomislekov glede pristnosti in morebitnih pribitkov. Če želite zagotoviti pristnost in stroškovno učinkovitost, razmislite o nakupu Altee neposredno od uradnega proizvajalca. Plačilo se izvede ob dostavi, izdelek pa lahko pričakujete v 1-2 dneh.

Altea prevara

Altea prevara ali ne?

V Sloveniji je pogosta poizvedba, da je Altea prevara. Odgovor je ne; izpolnjuje mednarodne standarde in standarde EU. Negativne ocene so običajno posledica nakupov pri tretjih osebah, kar poudarja potrebo po nakupu samo na uradnem spletnem mestu proizvajalca.

Altea – kako naročiti

Želite kupiti Alteo? Obiščite uradno spletno stran proizvajalca, izpolnite obrazec z vašim imenom in telefonsko številko ter pričakujte klic našega operaterja v 1-2 urah. Potrdite svoje naročilo in navedite svoj naslov za dostavo, da boste lahko uživali v naši brezplačni kurirski dostavi v 2-3 dneh. Plačilo je možno z gotovino ob dostavi.

Altea forum iskustva

Altea forum, iskustva, komentarji njegovih uporabnikov

Naše raziskovanje forumov in skupin na družbenih medijih v Sloveniji je odkrilo nekaj negativnih komentarjev o Altei. Ta mnenja so pogosto povezana z nakupi iz nepooblaščenih virov. Da bi zagotovili pozitivno izkušnjo, vedno predlagamo nakup pri uradnem proizvajalcu, saj večina uporabnikov Altea na spletu deli pozitivne povratne informacije.

Pozor!
Altea
Altea
Ta izdelek se ne prodaja v lekarnah! Kupite ga lahko le pri uradnem proizvajalcu za Slovenijo. Obiščite uradno stran za več informacij in 50% popust!
Uradna Stran
50% POPUST
Samo na uradni spletni strani
Avatar photo
Lina Maric

Lina Maric je popolnoma prepričana o pomembnosti skrbi za telo in um, zato se poglobi v stalno iskanje naravnih izdelkov, ki lahko izboljšajo kakovost našega življenja. Z doslednim in natančnim pristopom temeljito ocenjuje vsak izdelek, analizira njegovo sestavo, učinkovitost in potencialne koristi.

Articles: 40

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja