Politika zasebnosti

Zasebnost obiskovalcev našega spletnega mesta dobra-cena.si je zelo pomembna za nas.

Na dobra-cena.si priznavamo, da je zasebnost vaših osebnih podatkov pomembna. Spodaj vam podajamo informacije o vrsti osebnih podatkov, ki jih prejemamo in zbiramo, ko uporabljate in obiščete dobra-cena.si, ter o tem, kako varujemo vaše podatke. Vaših osebnih podatkov nikoli ne prodajamo tretjim osebam.

Dnevni zapisi (log datoteke): Kot večina spletnih mest, tudi mi zbiramo in uporabljamo podatke, ki so vključeni v dnevne zapise. Informacije v dnevnih zapiskih vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vašega ponudnika internetnih storitev (kot so AOL ali Shaw Cable), brskalnik, ki ste ga uporabljali za obisk našega spletnega mesta (kot so Internet Explorer ali Firefox), čas obiska našega spletnega mesta in strani, ki ste jih obiskali.

Piškotki in spletni svetilniki: Uporabljamo piškotke za shranjevanje informacij, kot so vaše osebne nastavitve med obiskom našega spletnega mesta. To lahko vključuje prikazovanje pojavno okno samo enkrat med vašim obiskom ali omogočanje dostopa do nekaterih naših funkcij, kot so forumi.

Prav tako uporabljamo oglaševanje tretjih oseb za podporo našemu spletnemu mestu. Nekateri od teh oglaševalcev lahko uporabljajo tehnologijo piškotkov in spletnih svetilnikov pri oglaševanju na našem spletnem mestu, kar bo posredovalo informacije tem oglaševalcem (na primer Google prek programa Google AdSense), vključno z vašim naslovom IP, ponudnikom internetnih storitev, brskalnikom, ki ste ga uporabili za obisk našega spletnega mesta, in v nekaterih primerih, če imate Flash nameščen. To se običajno uporablja za geolokacijske namene (prikazovanje oglasov za nepremičnine iz New Yorka nekomu v New Yorku, na primer) ali prikazovanje ciljnih oglasov na podlagi obiskanih spletnih mest (kot je prikazovanje oglasov za kuhanje nekomu, ki pogosto obiskuje kuharska spletna mesta).

Lahko izberete, ali želite onemogočiti ali selektivno izklopiti naše piškotke ali piškotke tretjih oseb v nastavitvah brskalnika ali z upravljanjem nastavitev v programih, kot je Avast Internet Security. Vendar pa to lahko vpliva na vašo interakcijo z našim spletnim mestom in tudi z drugimi spletnimi mesti. To lahko vključuje nezmožnost dostopa do storitev ali programov, kot je prijava v forume ali račune.

Brisanje piškotkov ne pomeni, da so trajno onemogočeni zunaj kakršnekoli oglaševalske programske opreme. Razen če imate nastavitve, ki ne dovoljujejo piškotkov, se ob naslednjem obisku spletnega mesta, ki prikazuje oglase, doda nov piškotek.