Pogoje

Prosimo, skrbno preberite te Pogoje uporabe pred uporabo Storitve.

Dostop do in uporaba Storitve sta odvisna od vašega sprejemanja in skladnosti s temi Pogoji. Ti Pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge posameznike, ki dostopajo do Storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom do ali uporabo Storitve se strinjate, da ste zavezani s temi Pogoji. Če se ne strinjate s katerim koli delom Pogojev, ne smete dostopati do Storitve.

Intelektualna lastnina

Storitev in njen izviren vsebina, funkcije in funkcionalnost so in bodo ostali izključna lastnina dobra-cena.si in njenih licencodajalcev. Storitev je zaščitena z avtorskimi pravicami, blagovnimi znamkami in drugimi zakoni tako Islandije kot tudi drugih držav. Naše blagovne znamke in trgovska podoba se ne smejo uporabljati v povezavi z nobenim izdelkom ali storitvijo brez predhodnega pisnega soglasja dobra-cena.si.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša Storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom dobra-cena.si.

dobra-cena.si nima nadzora nad vsebino, politikami zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb. Prav tako se strinjate in soglašate, da dobra-cena.si ne bo odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena zaradi uporabe ali zanašanja na takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na ali preko takšnih spletnih mest ali storitev.

Toplo priporočamo, da pregledate pogoje uporabe in politike zasebnosti vseh tretjih spletnih mest ali storitev, ki jih obiščete.

Prenehanje

Lahko prekinemo ali suspendiramo vaš dostop takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, vključno, vendar ne omejeno na vaše kršenje Pogojev.

Ob prenehanju bo vaša pravica do uporabe Storitve takoj prenehala.

Omejitev odgovornosti

V nobenem primeru ne bo dobra-cena.si, niti njeni direktorji, zaposleni, partnerji, agenti, dobavitelji ali povezane osebe odgovorne za kakršno koli posredno, slučajno, posebno, posledično ali kaznovalno škodo, vključno, vendar ne omejeno na izgubo dobička, podatkov, uporabe, dobrega imena ali drugih nematerialnih izgub, ki izhajajo iz (i) vašega dostopa ali uporabe Storitve, (ii) ravnanja ali vsebine katere koli tretje osebe na Storitvi, (iii) vsebine, pridobljene iz Storitve, in (iv) nepooblaščenega dostopa, uporabe ali spremembe prenosov ali vsebine, ne glede na to, ali je utemeljeno na garanciji, pogodbi, odškodnini (vključno z malomarnostjo) ali drugi pravni teoriji, tudi če so bili obveščeni o možnosti takšne škode.

Uporaba Storitve je na lastno odgovornost uporabnika. Storitev se zagotavlja “KOT JE” in “KOT JE NA VOLJO”. Storitev se zagotavlja brez kakršnih koli garancij, bodisi izrecnih ali implicitnih, vključno, vendar ne omejeno na implicitne garancije tržnosti, primernosti za določen namen.

Informacije, dostopne na spletnem mestu dobra-cena.si, imajo izključno informativni namen in ne nadomeščajo strokovnega zdravniškega posveta ali medicinskega zdravljenja.

Prosimo, upoštevajte naslednje:

Za bolj podrobne informacije se posvetujte z opisi, priloženimi vsakemu izdelku.

Vse informacije, predstavljene na spletnem mestu, ne smejo biti edini določujoči dejavnik pri izbiri diete, zdravil, terapije, metod za hujšanje in drugih zdravstvenih rešitev.

Pred začetkom katerega koli tečaja zdravljenja se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali drugim kvalificiranim zdravstvenim specialistom. Informacije na tem spletnem mestu ne smejo biti uporabljene za postavljanje diagnoze, zdravljenje ali preprečevanje kakršne koli bolezni brez nadzora zdravnika.

Vse informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vključno z informacijami o zdravju, medicinskih in kozmetičnih storitvah, prehrani ter hujšanju, so zgolj informativne narave in ne nadomeščajo medicinske diagnoze, nasvetov ali terapije za določene zdravstvene težave.

Spletno mesto ne daje nobenih zagotovil ali izjav, bodisi izrecnih ali domnevnih, v zvezi z informacijami, ki so na voljo na spletnem mestu. V nobenem primeru spletno mesto, njegovi ponudniki vsebine ali svetovalci ne prevzemajo odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi nastala zaradi uporabe informacij s tega spletnega mesta.

Spletno mesto ne prevzema odgovornosti za informacije, vključno z zdravstvenimi informacijami, ki se pojavljajo v vsebini in oglasih, ne glede na to, ali so jih avtorji objavili na spletnem mestu ali jih plačale tretje osebe.