Pogoje

Informacij na tej spletni strani nikakor ne smete jemati kot zdravniški nasvet ali uporabljati za preprečevanje, diagnosticiranje ali zdravljenje katere koli bolezni. Ne samozdravite, posvetujte se z zdravnikom.

Upoštevajte navodila na etiketi katerega koli izdelka, ki ga kupite. Pred uporabo katerega koli izdelka, ki ga vidite na tej spletni strani, se vedno posvetujte s svojim zdravnikom.

Avtorske pravice

dobra-cena.si si pridržuje pravico do uporabe avtorskih pravic na vsebini svojih spletnih strani. Vsaka nepooblaščena uporaba avtorsko zaščitenega materiala, vključno s slikami, besedilom, grafiko, simboli, spletno grafiko in drugimi podatki na tem spletnem mestu, je lahko kršitev naših avtorskih pravic. Če imate kakršna koli vprašanja ali skrbi glede uporabe avtorsko zaščitenega gradiva na tem spletnem mestu, se obrnite na nas. Zahvaljujemo se vam za spoštovanje naših pravic intelektualne lastnine.

Partnerski programi

Spletna stran “dobra-cena.si” ima povezave v ločenih člankih. Nekatere od teh so pridružene povezave, kar pomeni, da ko sledite tem povezavam in/ali kupite izdelek prek ene od naših pridruženih povezav, lahko prejmemo nadomestilo za kritje stroškov našega spletnega mesta.

Vendar si vedno prizadevamo biti nepristranski in priporočamo le izdelke, nasvete ali storitve, za katere menimo, da bi lahko bili koristni našim bralcem.

Namen spletne strani

Naša stran ponuja informacije o izdelkih za lepoto in zdravje in je namenjena ljudem z afiniteto do zdravega načina življenja. Uporabni članki o naravnih sestavinah in njihovem delovanju, nasveti za lepoto in zdravje so le del vsebine, ki jo ponujamo. Te informacije niso namenjene nadomestitvi strokovnega zdravniškega nasveta.