Hypertea čaj Cena v Sloveniji, Merkur, DM, Amazon, Mnenja na forum, Kako uporabiti? Sestava in sestavine

4.8/5 - (12 votes)
Uradna stranwww.hypertea.com
Cena v Sloveniji39 EUR
Sestava in sestavineNaravne sestavine
Kako uporabiti3-krat na dan
Stranski učinkiBrez
Kje kupitiUradna stran
Dostava2-5 dnevi
Mnenja:98% pozitivno

 

Kaj je Hypertea čaj?

Hypertea čaj je prehransko dopolnilo, ki je pridobljeno na ekološki način. Njegove sestavine so namenjene izboljšanju težav, povezanih z visokim krvnim tlakom, in lahko pomagajo pri premagovanju te bolezni. Visok krvni tlak, znan tudi kot hipertenzija, je pogosto stanje, pri katerem krvne žile stalno pritiskajo na stene arterij. To lahko povzroči številne zaplete, kot so možganska kap, srčne bolezni in odpoved ledvic. Bioaktivne sestavine Hypertea so skrbno izbrane v posebni formulaciji, ki pomaga pri premagovanju bolezni in njenih vzrokov.

KUPI ZDAJ

Naravne sestavine rastlin delujejo na dejavnike, ki povzročajo hipertenzijo, z izboljšanjem čiščenja krvnih žil, zmanjševanjem telesne teže in zmanjševanjem ravni stresa. Jasmin je rastlina, ki dokazano pomirja in daje elastičnost krvnim žilam ter lahko pomaga pri zniževanju krvnega sladkorja. Ta izjemna delovanja pomagajo pri obvladovanju disfunkcije hipertenzije, uravnavanju aritmije in vsakodnevnega stresa. Sestava tega izdelka je navedena na embalaži, skupaj z navodili za uporabo in priporočenim odmerjanjem.

kaj-je-hypertea-čaj

Hypertea čaj, sestavine, kako ga jemati, kako deluje, stranski učinki

Hypertea čaj je sestavljen iz posebnih sestavin, ki so namenjene obravnavanju visokega krvnega tlaka. Vzrok za visok krvni tlak običajno ni znan, vendar ga je mogoče preprečiti ali omiliti z redno telesno aktivnostjo ter vzdrževanjem ustrezne telesne teže. Povečanje telesne teže, predvsem na predelu trebuha, vodi v povečanje krvnega tlaka. Pomembno je tudi redno obiskovanje zdravnika in samopreverjanje krvnega tlaka.

Danes so v lekarnah pogosto na voljo merilniki krvnega tlaka za domačo uporabo, kar je priročno za spremljanje krvnega tlaka in zapisovanje izmerjenih vrednosti, podobno kot merjenje telesne teže in holesterola. Merilnik krvnega tlaka Hypertea je enostaven za uporabo in ga lahko uporablja vsa družina. Gre za naložbo, ki se izplača. Pomembno je, da se domače meritve opravijo v skladu s jasnimi pravili in pravilno, saj lahko nepravilna uporaba povzroči napačne rezultate, kar lahko obremeni bolnika in poslabša razmere. Merilnik krvnega tlaka Hypertea olajša in natančno merjenje, saj je skoraj nemogoče ga napačno uporabiti.

Pozor!
Hypertea
Hypertea
Ta izdelek se ne prodaja v lekarnah! Kupite ga lahko le pri uradnem proizvajalcu za Slovenijo. Obiščite uradno stran za več informacij in 50% popust!
Uradna Stran

Rezultati merjenja sestavin Hypertea so vedno natančni, manšeta pa je primerna tudi za standardne in močnejše roke. Bolniki z diagnosticirano hipertenzijo lahko skoraj brez omejitev živijo normalno življenje, če redno jemljejo predpisana zdravila pod nadzorom zdravnika. S tem ni treba skrbeti niti med potovanji.

Please note that the information provided here is for general informational purposes only and should not be considered as medical advice.

Sestavine

 • Upiral – Podpira pravilno delovanje srca, ožilja in krvnega tlaka. Baldrijana zaradi svojega pomirjujočega učinka na živčni sistem posredno vpliva na srce ter normalizira srčni utrip.
 • Zelena kava in glog – Glog je dobro znana rastlina, ki je blagodejna za srčno-žilni sistem in je zelo učinkovita pri zdravljenju arterioskleroze. Pomaga zniževati krvni tlak ter lajša težave, kot so zadihanost, omotica, srčno razbijanje, živčnost in tinitus.
 • Hmelj – Izboljšuje vensko cirkulacijo, razgrajuje strdke ter povečuje elastičnost krvnih žil.
 • Ekstrakt limonske trave – Pomirja tesnobo in napetost živčnega sistema.

Ugodni učinki

 • Normalizira raven napetosti;
 • Izboljša metabolizem;
 • Obnavlja tonus in prožnost žil;
 • Lajša tesnobo ter zagotavlja občutek umirjenosti;
 • Čisti krvne žile;
 • Uravnava raven sladkorja v krvi;
 • Zmanjšuje telesno težo;
 • Deluje kot diuretik ter odstranjuje odvečno tekočino iz telesa.

ugodni-učinki-hypertea

Način uporabe

 • V 200 ml vode zavrite 1 čajno žličko čaja.
 • Nato pustite pripravljen čaj vsaj 15 minut in ga precedite.
 • Pijte ga 3-krat na dan po obroku, brez dodanega sladkorja.
 • Trajanje zdravljenja je 30 dni.

Hypertea koliko stane, cena

Pri uporabi Hypertea je pomembno tudi izogibanje neposrednemu soncu, še posebej med 11. in 15. uro, ko so sončni žarki najmočnejši. Tisti, ki se izogibajo neposredni sončni svetlobi, morajo biti še posebej pozorni na vzdrževanje primerne temperature. Čeprav klimatska naprava nudi prijetno osvežitev, je pomembno, da temperatura ni prenizka, zlasti v vročih dneh. Idealna temperatura je približno 25 °C. Nagle spremembe temperature lahko negativno vplivajo na organizem, ko se hitro prehaja med vročim in hladnim okoljem.

50% POPUST

Zato lahko hitra sprememba temperature povzroči številne zdravstvene zaplete. Vsak bolnik s hipertenzijo bi moral izključiti bolezen ledvic. Enako kot ledvična bolezen lahko povzroči visok krvni tlak, lahko visok krvni tlak resno poslabša delovanje ledvic. Zato je hipertenzija eden od pomembnih opozorilnih znakov, da nekaj ni v redu z ledvicami. Če zdravnik ne razišče vzroka visokega krvnega tlaka, se lahko delovanje ledvic postopoma poslabša, kar lahko privede do kronične ledvične odpovedi. Za več informacij o Hypertea izdelku in njegovi ceni obiščite www.Hypertea.sl.

Hypertea kje kupiti, lekarna

Hypertea – kje jo kupiti, kronična ledvična odpoved se razvija počasi in neopazno. Simptomi, kot so utrujenost, rumeno-rjavo obarvana koža, otekanje ali krči, postanejo očitni šele v poznejših fazah, pogosto takrat, ko delovanje ledvic bistveno upade in bolnik potrebuje pripravo na dializo ledvic,” pravi zdravnik.

Hypertea – kje jo kupiti, med pregledom pri novem zdravniku so mu izmerili nenavadno visok krvni tlak. Rezultati so se nato hitro poslabšali in napotili so ga na specializiran oddelek bolnišnice v predializni program. Do takrat sem bil seznanjen le z hemodializo in predvideval sem, da bom začel z njo v treh mesecih.

Hypertea – lekarna, glavni zdravnik dializnega centra je s pomočjo ustrezno izbranega zdravljenja uspel pomembno odložiti začetek dialize. Tu je Eduard prvič slišal izraz peritonealna dializa, ki jo imenujejo tudi domača dializa. Zahvaljujoč tej metodi še vedno lahko dela, se ukvarja s svojim najljubšim športom odbojko in potuje. Metoda peritonealne dialize prinaša številne koristi bolnikom z okvarjenim delovanjem ledvic ter pomembno olajša njihovo življenje.

Hypertea amazon, proizvajalec – Slovenija

Hypertea – na Amazonu, bolnik ne izgublja časa s pogostimi vožnjami v bolnišnico in dolgočasnimi postopki hemodialize. Tudi med zdravljenjem na domu ima pacient možnost izbire. Druga možnost je avtomatizirana dializa, ki poteka med spanjem s pomočjo aparata. Pacient se večer pridruži aparatu, zjutraj pa se zbudi že na dializi. “Peritonealna dializa je veliko bolj prijazna za ožilje, in če se pacient zdravi na ta način, se preostale ledvice ohranjajo dlje. Poleg tega je peritonealna dializa najboljša možnost pred presaditvijo.

Hypertea – na Amazonu, pri arterijski hipertenziji, kar pomeni ponoven porast krvnega tlaka nad 140/90 mmHg, ki je bil merjen na vsaj dveh različnih obiskih pri zdravniku. V Sloveniji približno 40% prebivalcev v starosti med 25 in 64 let trpi zaradi visokega krvnega tlaka. Opazno se povečuje pojavnost bolezni v starejših skupinah, pri čemer 25% bolnikov sploh ne ve za svojo bolezen.

Hypertea – proizvajalec, obstaja veliko število zdravil, ki znižujejo krvni tlak, tako da se lahko za vsakega posameznika izbere ustrezno zdravilo. Sodoben trend pri zdravljenju hipertenzije je uporaba fiksnih kombinacij zdravil, kjer pacient v eni tableti prejme dve ali tri zdravila za zdravljenje visokega krvnega tlaka. V nekaj odstotkih hipertenzivnih bolnikov z diagnozo sekundarne hipertenzije, tj. hipertenzije s sprožilnim vzrokom, se izbere ciljno usmerjeno zdravljenje glede na vzrok visokega krvnega tlaka.

hypertea-cena

Kontraindikacije

Izdelek nima nobenih kontraindikacij, razen če ste alergični na katero od sestavin izdelka.

Mnenja na forum

Na forumih uporabniki poročajo, da se že dolgo spopadajo s hipertenzijo in da zaradi nje močno trpijo. Težko prenašajo dejavnosti, ki zahtevajo napor, in so občutljivi na šoke ter čustva, saj se njihova napetost močno poveča. Med njimi so tudi ljudje, ki so utrpeli možgansko kap in komaj okrevali. Uporabniki uporabljajo zdravila za zdravljenje visokega krvnega tlaka, vendar jih morajo jemati nenehno, in še več, vedno jih imajo pri sebi.

Zaradi tega so vsi ti uporabniki iskali alternativna zdravila za normalizacijo krvnega tlaka. Odkrili so to naravno zdravljenje in se odločili, da ga preizkusijo. Sčasoma so z veseljem ugotovili, da se je njihov krvni tlak normaliziral in da ne potrebujejo več kemičnih zdravil, ki so jih vedno nosili s seboj. Zaradi tega so uporabniki podali pozitivne povratne informacije o izdelku in ga priporočajo vsem ljudem, ki trpijo za hipertenzijo.

Omejene količine!
Hypertea
Hypertea
Uradni proizvajalec opozarja: Zaradi velikega zanimanja količine hitro zmanjkuje. Ne čakajte na zadnji trenutek in naročite še danes!
Uradna Stran

Za zaključek

Redna uporaba čaja Hypertea bo odpravila vse vzroke za visok krvni tlak ter ohranjala zdravje srčno-žilnega sistema. Ne glede na to, ali imate težave z visokim krvnim tlakom ali pa preprosto želite ohranjati zdravje srca in ožilja, je Hypertea čaj primerna rešitev v obeh primerih. Če vključite pitje čaja za hipertenzijo v svojo vsakodnevno rutino, boste dolgoročno skrbeli za zdravje srca in ožilja. To zdravljenje bo odpravilo vaše skrbi in nepotrebne zdravstvene posledice, saj bo normaliziralo krvni tlak in vam omogočilo, da pozabite na hipertenzijo.

Čaj Hypertea je mešanica zelišč z aktivnimi sestavinami, ki učinkovito zmanjšujejo visok krvni tlak. Poleg tega, da znižuje krvni tlak, izdelek tudi pomirja tesnobo in napetost. Z rednim uživanjem čaja dolgoročno ohranjate zdravje žil, saj sestavine čaja obnavljajo elastičnost žil in preprečujejo ponovno pojavljanje visokega krvnega tlaka.

Avatar photo
Lina Maric

Lina Maric je popolnoma prepričana o pomembnosti skrbi za telo in um, zato se poglobi v stalno iskanje naravnih izdelkov, ki lahko izboljšajo kakovost našega življenja. Z doslednim in natančnim pristopom temeljito ocenjuje vsak izdelek, analizira njegovo sestavo, učinkovitost in potencialne koristi.

Articles: 28

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja