U Caps Cena, Merkur, Amazon, Kje kupiti? mnenja, rezultati, forumske razprave

4.8/5 - (18 votes)
Uradna stranwww.ucaps.com
Cena v Sloveniji39 EUR
Sestava in sestavineNaravnih sestavin
Kako uporabiti2 kapsuli na dan
Stranski učinkiBrez
Kje kupitiUradna stran
Dostava3-9 dnevi
Mnenja:99% pozitivno

Kaj je U Caps in Kako Deluje?

U Caps so povsem naravne tablete, ki imajo čistilni učinek na ušesni kanal in izboljšujejo povprečen sluh. Proizvajalec trdi, da so namenjene posameznikom z dolgotrajnimi težavami s sluhom. Uporaba tablet bo izboljšala vašo sposobnost obvladovanja tinitusa ter povečala pretok krvi v notranjem ušesu.

ucaps-kaj-je

U Caps – Sestava in sestavine

Organska sestava U Caps je sestavljena iz izključno naravnih sestavin, pridobljenih iz raznolikega nabora zelišč in rastlin. Izvlečki v formuli so bogati z antioksidanti, minerali in razstrupljevalnimi snovmi. Ti pomagajo pri čiščenju ušesnega kanala ter poskrbijo za normalno prekrvavitev ušesa. Kapsule okrepijo prehod zvočnih valov do bobničev, ki so odgovorni za pravilno interpretacijo zvočnih dražljajev.

Glavne koristi, ki jih prinaša uporaba U Caps sestave, so:

 • Okrepitev prehoda zvočnih valov do bobniča;
 • Izboljšanje sluha in čistejši ušesni kanali;
 • Normalna oskrba s krvjo za slušne organe;
Pozor!
U Caps
U Caps
Ta izdelek se ne prodaja v lekarnah! Kupite ga lahko le pri uradnem proizvajalcu za Slovenijo. Obiščite uradno stran za več informacij in 50% popust!
Uradna Stran

U Caps Uputstvo, Kako uporabiti?, Doziranje

Navodila za uporabo vsebujejo vse potrebne informacije, ki jih potrebujete, da se naučite varno uporabljati zdravilo U Caps. Ta navodila so podana v priloženem letaku izdelka. Uporabniški priročnik prav tako vsebuje podrobne nasvete o najboljših praksah in vajah za izboljšanje sluha. Poleg tega je priporočljivo uživati več hrane, ki uravnava prekrvavitev in pritisk v notranjem ušesu. Običajen odmerek zdravila U Caps je 2 kapsuli na dan.

Tukaj sta 2 preprosta koraka za uporabo U Caps, ki temeljita na navodilih:

 1. Zjutraj vzemite 1 kapsulo skupaj s hrano, in isto ponovite zvečer.
 2. Postopek ponavljajte vsak dan 4-6 tednov.

U Caps – Stranski učinki

Stranke so poročale zelo malo pritožb glede kapsul U Caps. Za U Caps ni bilo prijavljenih stranskih učinkov, alergijskih reakcij ali kontraindikacij. Izdelek je v celoti varen in primeren za vse, starejše od 18 let. Otorinolaringološki strokovnjaki prav tako zagotavljajo, da je U Caps varen ter izjemno koristen pri naravnem lajšanju tinitusa in izboljšanju sluha.

Prednosti in rezultati uporabe U Caps

Rezultati uporabe U Caps so izjemno uspešni. Številni kupci iz vseh držav so navdušeni nad njegovo učinkovitostjo in delijo svoje izkušnje na zdravstvenih forumih, portalih in družbenih omrežjih. Za vaše udobje smo povzeli nekaj ključnih prednosti, ki jih ljudje izpostavljajo pri U Caps:

 • Organska sestava, ki učinkovito izboljšuje sluh in čisti ušesni kanal.
 • Kapsule imajo tudi preventivni učinek proti razvoju kroničnega tinitusa in starostno pogojene izgube sluha.
 • Tablete so učinkovite v kar 91% primerov pri normalizaciji pretoka krvi in pritiska v notranjem ušesu.
 • Ni bilo poročil o stranskih učinkih.

Stranke so zelo zadovoljne z rezultati uporabe U Caps in jih z veseljem delijo z drugimi.

ucaps-prednosti

Ali imajo U Caps stranske učinke?

U Caps je sestavljen iz popolnoma naravnih sestavin in skorajda ne gre za zdravilo. Zaradi njegove popolnoma organske sestave ni opaziti stranskih učinkov. Da bi zagotovili varnost tega izdelka, ga je treba naročiti izključno prek uradne spletne strani proizvajalca. Pred uporabo natančno preberite navodila ali pa se posvetujte neposredno s proizvajalcem.

U Caps Cena v lekarnah, Merkur, DM – kje kupiti v Sloveniji?

Če želite kupiti originalen izdelek U Caps po ugodni ceni, ga enostavno naročite preko uradne spletne strani. S klikom na naslednjo povezavo lahko celo izkoristite do 50 % popust. Bodite pozorni, da je količina izdelka omejena zaradi visokega povpraševanja po U Caps.

50% POPUST

Pomembno je opozoriti, da na nekaterih spletnih straneh, kot je Merkur, številni prodajalci ponujajo ponaredke U Caps. Ne nasedajte temu triku in ne kupujte izdelka tam. Poleg plačila pretirane cene pri prodajalcu tvegate, da boste prejeli ponaredek.

Po našem stiku z uradnim proizvajalcem smo prejeli nedvoumno potrditev, da je originalni izdelek U Caps na voljo izključno prek njihove spletne strani.

Kako varno in enostavno naročiti U Caps

Naročilo je mogoče plačati z gotovino ob dostavi, kar je popolnoma varno za vas. S tem načinom plačila se izognete tveganju, da bi vam sumljiva spletna mesta ukradla podatke o kartici.

Postopek naročanja je preprost in sestavljen iz 5 korakov:

 • Obiščite uradno spletno stran proizvajalca U Caps.
 • Preglejte informacije o uporabi, kliničnih študijah itd.
 • Izpolnite naročilnico, kjer boste vnesli le svojo telefonsko številko in ime. Spletno mesto ne zahteva občutljivih podatkov, kot so podatki o bančni kartici ali osebni podatki.
 • V roku 24 ur po oddaji naročila pričakujte telefonski klic operaterja, ki bo potrdil vaše naročilo ter dogovoril naslov dostave po vaši izbiri.
 • Brezplačna dostava U Caps bo opravljena v 3-5 delovnih dneh s kurirjem, pri čemer boste plačilo izvedli ob dostavi.

S tem preprostim postopkom boste varno in zanesljivo naročili U Caps ter ga prejeli na izbran naslov.

ucaps-rezultati

U Caps – Resnični komentarji, ocene in mnenja s forumov v Sloveniji (preverjeni uporabniki)

Po temeljitem pregledu spletnih strani o zdravju in forumov nismo našli negativnih mnenj o kapljicah Dia. Prav tako nenehno spremljamo priznane Facebook skupine, kjer se razpravlja o podobnih izdelkih, vendar nismo našli negativnih ocen za ta izdelek.

Ema, 53, Laško

Malo ljudi resnično razume, kaj pomeni naglušnost. S starostjo naj bi to bilo nekaj naravnega, a ko to doživiš sam – spoznaš, kako zelo boleče je to! U Caps uporabljam že dva meseca. Imela sem težave pri sporazumevanju, še posebej med nakupovanjem. A postopoma se mi sluh vrača, ni več škripanja, praskanja ali trkanja. Preden sem začela uporabljati U Caps, sem mislila, da mi bodo vsi moteči zvoki raznesli glavo! Bilo je zelo moteče. Danes slišim trikrat bolj jasno in očitno kot pred mesecem dni!

Lara, 72, Kranjska Gora

Pri mojem delu je bil sluh ključnega pomena – poučevala sem otroke petje v glasbeni šoli. Po 30 letih je bilo pričakovano, da se mi sluh oslabi! Sedaj, ko obiskujem šolo ali koncert, slišim tako jasno in glasno kot pred 10 leti, ujamem celo najmanjše zvočne vibracije! Priznam, da sem šokirana nad tem, kako učinkovit je ta izdelek. Pred letom dni sem bila primorana opustiti svojo strast, vendar danes? Niti najmanjši šepet mi ne uide!

Maša, 76, Slovenska Bistrica

S starostjo sem izgubil sluh. Bilo je zelo grozno, ko sem počasi spoznal, da me okolica ne razume več, jaz pa ne razumem njih … Obiskal sem številne zdravnike in preizkusil tudi nekonvencionalne metode. Kakšen je bil učinek? Le zapravljen čas, denar in brez rezultatov. Trpel sem že 15 let. Če ne bi bilo U Caps, bi se verjetno že zdavnaj predal. Ta diskretna, preprosta metoda je nedvomno delovala!

Omejene količine!
U Caps
U Caps
Uradni proizvajalec opozarja: Zaradi velikega zanimanja količine hitro zmanjkuje. Ne čakajte na zadnji trenutek in naročite še danes!
Uradna Stran
Avatar photo
Ajda Vukovic

Ajda Vukovic trdno verjame v pomembnost skrbi za svoje zdravje in ohranjanja ravnotežja na vseh področjih življenja. Išče znanje in strokovnost zdravstvenih strokovnjakov, pa tudi mnenja resničnih uporabnikov, ki so preizkusili izdelke.

Articles: 17

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja